Mobilna aplikacija - Auto Nena Still

Mobilna aplikacija

Auto Nena mobilna aplikacija

Naša mobilna aplikacija je vaš savršeni vodič za servis automobila.

AUTO NENA
mobilna aplikacija

Dobro došli u svet inovacije i praktičnosti sa Auto Nena – servisni vodič aplikacijom! Vaša vožnja postaje naša briga, a sve što treba da znate o servisu svih Vaših vozila – sada je dostupno na Vašem dlanu.

Auto Nena Still, kompanija kojoj ste poverili Vaše vozilo, predstavlja Vam svoj novi servisni vodič. Ova intuitivna aplikacija omogućava Vam da imate potpunu kontrolu nad Vašim vozilom, obezbeđujući da vaša vožnja bude brža, sigurnija i bezbrižnija nego ikada pre.

Kontrola vašeg vozila

Nema više komplikovanih i nepraktičnih sistema za praćenje Vašeg voznog parka.

Sada možete lako pregledati sva vozila koja se servisiraju kod nas, sa detaljnim informacijama i specifikacijama za svako vozilo. Bilo da imate jedan ili više automobila, Auto Nena aplikacija omogućava Vam jednostavnu organizaciju i praćenje.

Komunikacija sa servisom

Budite sa svojim vozilom tokom servisa! Auto Nena aplikacija Vam omogućava direktnu komunikaciju sa našim servisom. Pravovremeno ćemo Vas obaveštavati o aktuelnim problemima, dajući preporuke i detaljne informacije o dodatnim zahtevima. Ako je potrebno, šaljemo Vam i fotografije problema kako biste doneli najbolju odluku za Vaše vozilo i Vaš džep!.

Servisna istorija na dlanu

Zaboravite na brige oko zabeleženih servisa na Vašem vozilu. Uz našu aplikaciju, imate pristup listi svih urađenih servisa za svako vozilo. Saznajte sve o obavljenim radnjama, datumima servisa i ukupnim troškovima. Vaše vozilo je pod strogim nadzorom, a svi podaci su Vam na dohvat ruke!

Podsetnik za mali servis

Zaboravite na propuštene termine redovnih servisa. Auto Nena aplikacija će Vas podsećati na sve planirane termine i aktuelne akcije. Vaša vožila će uvek biti u savršenom stanju, a Vi bezbrižni.

Preuzmite Auto Nena aplikaciju još danas i budite korak ispred u očuvanju Vaših vozila.

Preuzmite uputstvo za korišćenje aplikacije ovde.