Najbolji polovni automobil 2021. godine- Peugeot 5008

PEUGEOT vozila dobijaju nagrade i kada nisu nova! Da li ste čuli za nagradu za polovni automobil godine? What Car je britanska nezavisna potrošačka organizacija koja je ove godine organizovala takmičenje za najbolji polovni automobil, a PEUGEOT 5008 je odneo glavnu nagradu!

Polovni automobili raznih popularnih proizvođača procenjivani su u čak 17 kategorija. Cilj takmičenja je bio da se kupcima pomogne u donošenju odluke kada biraju polovne automobile za sebe. Vozila je u svim kategorijama ocenjivao panel stručnjaka, vodeći računa o svestranim sposobnostima, pouzdanosti, vrednosti i dostupnosti traženih verzija konkretnog vozila.

PEUGEOT 5008 (od 2017. godišta) prvo je odneo pobedu u kategoriji Polovno veliko SUV vozilo, a zatim je proglašen sveukupnim pobednikom! Ono što je žiri stručnjaka posebno pohvalio bio je prostran i elegantan enterijer PEUGEOT-a 5008, sa čak sedam sedišta. Takođe, ovaj PEUGEOT model zavredio je pažnju žirija svojim prefinjenim voznim performansama, ali i odnosom cene i kvaliteta. A nisu ispustili ni da pohvale veliki raspon efikasnosti motora!

„Na kraju, samo se jedan automobil izdvojio, a to je bio Peugeot 5008. Divili smo mu se kao novom automobilu, a sada smo procenili i da je on sjajan polovni automobil“, smatra Mark Pirson, urednik polovnih automobila u What Car-u.

Polovni PEUGEOT 5008, ali i druge PEUGEOT modele, možete pronaći kod nas! Auto Nena Still tim vam stoji na raspolaganju za sva pitanja o polovnim automobilima! Pogledajte našu ponudu polovnih vozila OVDE i kontaktirajte nas već danas!