fbpx

PEUGEOT 108

Stvoren za gradsku vožnju, PEUGEOT 108, otkriva svoj elegantan i moderan izgled. U standardnoj verziji ili verziji sa velikim pokretnim krovom, ovaj originalni kompaktni gradski automobil se zaista razlikuje od ostalih. Njegova oprema povezana sa internetom će transformisati vašu svakondevicu.

IZGLED

MODERAN GRADSKI AUTOMOBIL

PEUGEOT 108 je spoj mode i otmenosti. Njegova sofisticirana silueta satkana od dinamičnih linija i brižljivo odabranih detalja privlači poglede. Sa osam boja karoserije, temama za personalizaciju, specijalnim serijama i različitim ambijentima enterijera, prilagođava se svim vašim željama. U verziji 108 TOP! uživajte u pogodonostima koje vam pruža funkcija velikog pokretnog platnenog krova kako biste otkrili grad na drugačiji način.

MAČJI POGLED

Stopljeni sa karoserijom, farovi i LED svetla doprinose njegovom modernom i uzbudljivom izgledu. Zadnja svetla, sa funkcijom paljenja pri vožnji unazad i funkcijom svetala za maglu, stvaraju izgled tri polja, odnosno tri karakteristične lavlje kandže koje izranjaju iz karoserije i tako zaokružuju zadnji deo vozila.

PERSONALIZACIJA

DISPLAY

Peugeot 108 sa temom Displayi potvrđuje njegov izražen i dinamičan karakter koji upotpunjuju roze detalji( čepovi za felne, linije na prednjim vratima) dok “ Black Diamond” crno-brilijantne školjke retrovizora i krov ističu njegov sportski duh. Vozite se, život je lep

PLAYLIST

Bilo da ste muzička duša ili jednostavno obožavate muziku, izrazite tu svoju strast s temom Playlist! Ova tema je inspirisana tasterima “Play”, “Stop”, “Tuning” u raznim bojama. Ono što je sigurno je to da će ona znati da se savršeno uklopi u vašu želju da uživate u vožnji glasno slušajući muziku.

PACK “AMBIANCE” bleu

Otkrijte Pack „Ambiance“ Bleui: enterijer Square Jusa plava, usmerivači vazduha i kugla ručice menjača plava Calvi brilliant, plavi čepovi za aluminijumske felne i u dodatnoj opremi platno Jeans na 108 TOP!

PACK “AMBIANCE” vert

Otkrijte Pack „Ambiance“ verti: enterijer Square Jusa zelena, usmerivači vazduha i kugla ručice menjača Green Fizz brilliant, zeleni čepovi za aluminijumske felne i u dodatnoj opremi platno Green Fizz na 108 TOP!

PACK “AMBIANCE” Antelope

Otkrijte Pack „Ambiance“ Antelopei: enterijer Square Jusa Corail, usmerivači vazduha i kugla ručice menjača Crvena Antelope, crveni čepovi za aluminijumske felne i u dodatnoj opremi platno Bordeaux na 108 TOP!

KONEKCIJA

EKRAN NA DODIR

PEUGEOT 108 uvodi ovaj gradski automobil u novu tehnološku eru sa ekranom na dodir od 7″ koji je postavljen na sredini instrument table. On je interfejs radija, bord kompjutera i podešavanja vozila. Na njemu ćete pronaći ali takođe preko njega ćete upravljati svim informacijama korisnim za vašu vožnju.

MIRROR SCREEN

Zahvaljujući Mirror Screen, tehnologiji, ekran na dodir postaje ekran vašeg pametnog telefona. Pronaći ćete vaš uobičajeni meni i upravljaćete direktno i lako vašim telefonom i njegovim aplikacijama preko ekrana na dodir.

KOMFOR

KOMFORAN… I KOMPAKTAN

Unutrašnjost PEUGEOT-a 108 je zamišljena tako da pruži maksimum prostora i brojne pregrade za vozača i suvozača. Veoma prostran prtljažnik, kapaciteta 243l može da dostigne zapreminu i do 868l zahvaljujući spuštanju naslona zadnje klupe 50/50

ADML

Handsfree sistem pristupa i startovanja omogućava otključavanje i zaključavanje vrata bez korišćenja ključa i startovanje vozila jednostavnim pritiskom tastera Start/Stop. Savršeno prilagođen gradskoj vožnji, Stop & Start sistem (motor VTi 72 S&S BVM5) omogućava smanjenje potrošnje goriva, emisije zagađujućih čestica i nivoa buke prilikom zaustavljanja.

AUTOMATSKA KLIMA

Automatska monozonska klima automatski podešava sledeće funkcije: temperaturu u vozilu, kruženje, raspodelu i ulazak vazduha.

MOTORI

EKONOMIČNOST & PERFORMANSE

PEUGEOT 108 ima VTi 72 S&S BVM5, 3-cilindrični motor koji je u isto vreme snažan i ekonomičan. Ovaj benzinski, kompaktan i lagan motor, zadržava svoju efikasnost po pitanju optimalne potrošnje i smanjenog trenja.

GALERIJA