fbpx

301

3 RAZLOGA DA IZABERETE 301

NAJMODERNIJI IZGLED

ELEGANCIJA I KARAKTER
PEUGEOT 301 donosi neka stilska obeležja brenda. Vertikalna rešetka hladnjaka, farovi koji su uklopljeni u karoseriju i elegantno uklopljeni detalji doprinose da ovaj veoma moderni sedan, PEUGEOT 301, izgleda robusno. Njegov LED svetlosni potpis napred i dobro poznati otisak u vidu kandži u zadnjim svetlima, stvaraju utisak tehnološkog napretka.

KVALITETAN UNUTRAŠNJI AMBIJENT
Uživajte u savremeno opremljenoj kabini sa instrument tablom sa belom matricom. Smestite se u ergonomično vozačko mesto i uživajte u pogodnostima koje pruža veliki ekran na dodir od 7“ , koji se nalazi na centralnoj konzoli. Kada se sve uzme u obzir, unutrašnjost PEUGEOT-a 301 odiše elegancijom i modernim izgledom

SPOJ TEHNOLOGIJE I LAKOĆE KORIŠĆENJA

VOZILO POVEZANO SA INTERNETOM

Prenos podataka se vrši preko ekrana na dodir od 7“. Brz i precizan, zahvaljujući tehnologiji, ovaj ekran prenosi informacije sa kamere za kretanje unazad i iz TomTom 3D navigacije. Zahvaljujući konekciji na Mirror Screen triple play, ekran takođe omogućava dupliranje sadržaja sa vašeg pametnog telefona koji je kompatibilan sa MirrorLink®-om, Android Auto® -om ili Apple Carplay™-om

BEZBEDNOST NA VISOKOM NIVOU

Od početne verzije, PEUGEOT 301 sedan vam pruža visok nivo bezbednosti. Ova verzija podrazumeva ABS, ESP, pomoć pri urgentnom kočenju AFU i detekciju nedovoljnog pritiska u gumama DSG. Vozilo može da ima do 4 vazdušna jastuka (frontalni i zavesasti), a putnici na zadnjim sedištima mogu biti zaštićeni sa sigurnosnim pojasevima sa tri tačke pričvršćivanja. Što se tiče dece u vozilu, dečja sedišta su opremljena IsoFix priključcima

KOMFORNA I FUNCKIONALNA KABINA

Vozač i njegova četiri putnika mogu se komforno smestiti u kabinu koja odiše kvalitetom. Prtljažnik, koji je u klasi prtljažnika sa najvećom zapreminom u segmentu, varira od 506 dm3 (VDA 210) do 1332 dm“3, zahvaljujući naslonima koji se sklapaju u odnosu 1/3-2/3.

DINAMIČNE PERFOMANSE PEUGEOT-a

Dinamično držanje ovog sedana, PEUGEOT-a 301, garantuje odličan kompromis između komfora i ponašanja na putu u različitim uslovima vožnje.

EFIKASAN U VAŠOJ SVAKODNEVICI

OJAČAN DA BI MOGAO DA ODGOVORI NA SVE ZAHTEVE
PEUGEOT 301 je zamišljen tako da odgovori na sva očekivanja vozača u otežanim uslovima vožnje. Oštećen put, vožnja po veoma visokim ili veoma niskim temperaturama, vlažnom vazduhu… ,301 sedan uvek brine kako o vašoj sigurnosnosti tako i o sigurnosti vaših putnika.

MODERNI I EFIKASNI MOTORI
 Motori PEUGEOT-a 301 pokrivaju široki spektar normi o depuluciji. Što se tiče benzinskih motora, PEUGEOT 301 može imati 1.2L PureTech 82. Što se tiče dizel motora, motor 1.5 l BlueHdi S&S 100 vodi računa o potrošnji a da se ne gubi na performansama.

GALERIJA