fbpx

Otkrijte novi PEUGEOT 2008, kompaktan i moćan SUV uzbudljivog izgleda koji pruža veliko zadovoljstvo u vožnji sa inovativnim PEUGEOT i-Cockpit® 3D, tehnologijom nove generacije i izborom efikasnih termičkih i električnih motora visokih performansi.

IZGLED

*MOĆAN SUV.
Robusna i fluidna silueta sa izdignutim klirensom, novog SUV PEUGEOT 2008 dopušta da se nazre njegova moć i snaga. Njegov fasetiran profil otkriva zategnute linije i oblikovane stranice koje izražavaju njegov stil. Moćna prednja strana i poseban svetlosni potpis, aluminijumske felne od 18“ sa aerodinamičnim umetkom vodorovan poklopac motora koji nadvisuju crni okviri prozora i Black Diamond krov ojačavaju njegov efikasan i sportski duh.

PREDNJI FAROVI

Impozantna i prepoznatljiva, prednja strana novog SUV PEUGEOT 2008 ima izduženo vetrobransko staklo koje učvršćuje njegovu atletsku građu.
Njegova horizontalna hauba ima hromiranu rešetku uokvirenu trostrukom karakterističnom kandžom i Full LED farovima koji doprinose modernom izgledu njegovog lavovskog pogleda.

PROSTRAN I LAKO PRISTUPAČAN PRTLJAŽNIK

Sa niskim utovarnim pragom i širokim otvorom, prtljažni prostor se kombinuje sa zadnjom sklopivom klupom 2/3-1/3 kako bi vam pružio veliku zapreminu  za prevoženje, koja se prilagođava vašim potrebama. Pod prtljažnika sa dva nivoa, u visokom položaju omogućava lako i brzo utovaranje i istovaranje predmeta. U niskom položaju povećava se zapremina prtljažnika.

ODLIČAN POGLED

Veliki panoramski krov novog SUV PEUGEOT 2008 donosi veliku svetlost u kabinu. Svi putnici do zadnjih sedišta mogu uživati u pogledu.

PROSTRANA UNUTRAŠNJOST

Prostor u zadnjem delu vozila je maksimalno iskorišćen kako bi stvorio komfor i prostor svim putnicima čemu doprinose i brojne pregrade koje su pametno raspoređene u kabini.

UDOBNOST NA VISOKOM NIVOU

Smestite se u udobna i komforna sedišta dinamičnih linja novog SUV PEUGEOT 2008. Prednja sedišta mogu biti opremljena grejačima sedišta, imati funkciju masaže i elektronski se podešavati. Funkcija masaže i elektronskog podešavanja su jedino moguća na vozačkom sedištu.

BITI PRIMEĆEN

Zadnji kraj novog PEUGEOT SUV 2008 sa sjajnom crnom poprečnom trakom dodatno je naglašen spojlerom i hromiranom dvostrukom izduvnom cevi, koji savršeno upotpunjuju njegov izgled.

VOZAČKO MESTO

OBOGAĆENO ISKUSTVO*

Obogatite svoje iskustvo za volanom PEUGEOT i-Cockpit® 3D-a. Doživite intuitivnu vožnju sa kompaktnim upravljačem, HD ekranom na dodir od 10″ i numeričkom 3D instrument tablom. Novi SUV PEUGEOT 2008 može biti opremljen i sistemom za pokretanje i zaključavanje i otključavanje vrata sa ključem u dzepu koji se aktivira jednostavnim približavanjem ili udaljevanjem od vrata. Možete takođe personalizovati vaše putanje birajući jedan od režima vožnje.
U kabini novog e-2008, upravljajte PEUGEOT i-Cockpit® 3D-om, koji je namenjen vašoj električnoj vožnji i optimizujte njegovu autonomiju zahvaljujući regenerativnom kočenju.

POJAČANA REAKTIVNOST

Kako bi se pojačala reaktivnost na upravljaču, 3D numerička instrument tabla prikazuje u vidnom polju vozača sve informacije koje su korisne za vožnju, kao što su navigacija i pomoći u vožnji. Ona nudi dva nivoa čitanja informacija: po važnosti i po hitnosti. Najbitnije informacije kao što su brzina i bezbednosna upozorenja su predstavljene u vidu holograma da bi što brže privukle vašu pažnju.

ULTRA – KONEKTOVAN SUV

Zahvaljujući 3D konektovanoj navigaciji TomTom® Traffic, dobićete informacije o saobraćaju u realnom vremenu, o dužini vašeg putovanja kao i o rizičnim zonama. Ostanite povezani prikazivajući na ekranu na dodir vaše omiljene aplikacije sa mobilnog telefona preko Mirror Screen funkcije. Vaš mobilni telefon se može puniti u zoni koja je za to namenjena. Dostupno u standardnoj ili dodatnoj opremi u zavisnosti od završne obrade.

ČISTOTA FOCAL® ZVUKA

Čist zvuk muzike koju volite ispuniće prostor novog SUV PEUGEOT 2008 zahvaljujući ekskluzivnom premium HiFi Focal® sistemu.
10 zvučnika (centralni, 4 tweeter*, 4 woofer* i subwoofer*) raspoređenih po kabini pružaju vam bogat, detaljan i dinamičan zvuk kako bi se prevazišile granice Hi-Fi iskustva u kabini.

MOTORI

UZBUDLJIV IZBOR

Budite slobodni da izaberete motore koji vam odgovaraju:

  • Električni, imaćete mogućnost da vozite prema vašim željama, što podrazumeva i zone sa ograničenim kretanjem.
  • Termički, izaberite neki od efikasnih Euro 6 motora sa visokim performansama. Bilo da su benzinski ili dizel, svi su opremljeni Stop&Start sistemom.

TEHNOLOGIJA

SUV POSLEDNJE GENERACIJE

Kako bi se pojačala vaša bezbednost, pomoglo vaše manevrisanje i očuvala životna sredina, novi SUV PEUGEOT 2008 raspolaže brojnom tehnološkom opremom i pomoćima u vožnji  poslednje generacije.

KONEKTOVANE USLUGE

POVEĆAJTE VAŠE PEUGEOT ISKUSTVO

Aplikacija MYPEUGEOT®

OOSTANITE POVEZANI SA VAŠIM VOZILOM

Koristite u realnom vremenu personalizovane i sinhronizovane usluge zahvaljujući besplatnoj aplikaciji MyPeugeot®:

  • Bacite pogled na podatke o vašem vozilu (podaci o vožnji, lokalizacija).
  • Pristupite asistenciji lako I brzo.
  • Zakažite servis i održavanje vašeg vozila.
  • Lako upravljate punjenjem baterije i temperaturom u kabini novog SUV PEUGEOT e-2008.

GALERIJA