fbpx

NOVI 208

Novi PEUGEOT 208 potvrđuje svoju mladost siluetom koja podseća na sportske modele dok njegova unutrašnjost otkriva do sada neviđeni PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Ovaj gradski automobil vam pruža slobodu izbora između benzinskog, dizel ili električnog motora.

NEODOLJIV IZGLED

ATLETSKI I SENZUALAN IZGLED

Novi PEUGEOT 208 ima snažnu ličnost koja se ističe na prvi pogled. Njegova niska atletska silueta, dugački poklopac motora i senzualne linije otkrivaju njegov sportski i zavodljiv duh. Sa živim i originalnim bojama karoserije, novi 208 zaista ne ostaje neprimećen! Njegov utvrđen karakter je naglašen Black Diamond krovom, blatobranima, crnim okvirima prozora i felnama sa dijamantskim efektom ili sa umetcima

PREDNJA STRANA

ODVAŽAN POGLED

Izražajan prednji kraj novog PEUEGEOT 208 čini velika hromirana maska modernog i prodornog izgleda koga upotpunjuju full LED prednji farovi sa 3 kandže i neprestano upaljena LED dnevna svetla.

FULL LED ZADNJA STRANA

SVETLOSNI POTPIS

 Zadnji kraj ima karakterističan stil, sa sjajnom crnom horizontalnom linijom upotpunjenom full LED svetlim sa 3 kandže. Ona su upaljena danju i noću kako bi vozilo postalo sigurnije i uočljivije.

ZADNJI SPOJLER

IZRAŽAJAN ZADNJI KRAJ

Dinamičan i lepo oblikovan zadnji kraj novog PEUGEOT 208 ima dve vrste spojlera, jedan za kontrolu potrošnje goriva i drugi za poboljšanje performansi na putu. Za još bolji sportski izgled, izduvna cev takođe može biti hromirana.

PANORAMSKI KROV

PANORAMSKI KROV

Uživajte u pogledu na mesta kroz koja prolazite kao da ih prvi put vidite zahvaljujući Cielo* panoramskom krovu koji se proteže do zadnjih sedišta i pruža divnu svetlost i panoramski pogled na nebo.

ENTERIJER

ENTERIJER

Dinamična, udobna i prostrana sedišta, kvalitetni materijali i enterijer sa šavovima vam obezbeđuju osećaj udobnosti i smirenosti.

VOZAČKO MESTO

NEXTGEN TECHNOLOGY

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Otkrijte novi PEUGEOT i-Cockpit® 3D poslednje generacije. Doživite agilnu i intuitivnu vožnju zahvaljujući ugrađenim komandama, na upravljaču, 3D numeričkoj instrument tabli koja se može konfigurisati, velikom HD ekranu na dodir od 10″ i 7 elegantnih hromiranih tastera „Toggles Switches“ . Personalizujte vaš unutrašnji ambijent zahvaljujući hromatskom paketu (Pack polyambiant) od 8 boja kako bi on bio još moderniji.

3D KONTROLNA TABLA

Numerička kontrolna tabla, sa futurističkim holografskim 3D ekranom je postavljena u visini pogleda vozača. Podaci o vozilu i vožnji se čitko prikazuju na 2 nivoa u zavisnosti od stepena važnosti ili hitnosti (bezbednost, pomoć u vožnji, navigacija). Možete podešavati one koje želite da se stalno prikazuju.

INTUITIVAN EKRAN

Velikim HD ekranom na dodir od 10″i se upravlja glasom komandama na ekranu ili jednostavno preko 7 tastera ispod ekrana. Na ekranu e-208 možete u realnom vremenu pratiti tehnološku animaciju koja ilustruje rad pogonskog sklopa. Funkcija Mirror Screen vam omogućava da na ekranu na dodir prikažete omiljene aplikacije sa vašeg pametnog telefona koje su kompatibilne sa AppleCarPlay™, MirrorLink® ili Android Auto.

NOVE PRAKTIČNE FUNKCIJE

Nova pametna pregrada sa ugrađenim indukcionim punjenjem vašeg pametnog telefona. Za prenosive uređaje vaših putnika dostupno je nekoliko USB utičnica u unutrašnjosti vozila.

MOTORI

MOĆ IZBORA

Nova modularna i efikasna platforma

Novi 208, zahvaljujući novoj CMP/eCMP platformi pruža beskompromisni izbor između benzinskih, dizel ili električnih motora. Optimizovano držanje na putu, pokretljivost, akustički i termički komfor, smanjena masa doprinose smanjenju emisije CO2 i pružaju vam intenzivno iskustvo vožnje!

PEUGEOT e-208 takođe koristi naprednu eCMP platformu koja mu osigurava optimizovanu arhitekturu, prostran zadnji kraj kao kod modela sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem i isti položaj u vožnji.

Motori

Doživite snažne osećaje u vožnji sa benzinskim ili dizel Euro6 efikasnim motorima sa sjajnim performansama:
– PureTech
– BlueHDi
Ekonomičniji, zahvaljujući optimalnoj potrošnji, ovi motori su opremljeni Stop & Start sistemom.

Automatski menjač EAT8

Kada budete testirali efikasnost i pokretljivost novog EAT8 menjača, preko tastera na volanu i električne impulsione komande, imaćete samo jednu želju, a to je da ponovo to uradite! Brze i fluidne promene brzine se vrše lagodno zahvaljujući Quickshift tehnologiji.

Električni motori

Doživite divno iskustvo vožnje u oazi tišine i udobnosti zahvaljujući:

– elektro motoru snage 100 kW** (136 ks)
– obrtnom momentu od 260 Nm
– autonomiji baterije od 340 km (WLTP)/ do 450 km (NEDC)

TEHNOLOGIJA

BEZBEDNOST I POMOĆ U VOŽNJI

Sa novim PEUGEOT 208, na raspolaganju su vam brojni inteligentni bezbednosni asistenti kao i brojne pomoći koje će olakšati vašu vožnju.

KONEKTOVANE USLUGE

POVEĆAJTE VAŠE PEUGEOT ISKUSTVO

Lista usluga je velika, a prednosti su neograničene. Otkrijte konekciju prema PEUGEOT standardu

Aplikacija MYPEUGEOT®

OSTANITE POVEZANI SA VAŠIM VOZILOM

Koristite u realnom vremenu personalizovane i sinhronizovane usluge zahvaljujući besplatnoj aplikaciji My Peugeot:

  • Bacite pogled na podatke o vašem vozilu (podaci o vožnji, lokalizacija)
  • Pristupite asistenciji lako i brzo.
  • Zakažite servis i održavanje vašeg vozila.

GALERIJA

* POTROŠNJA GORIVA I EMISJA СО2

Procenjeni podaci, podložno homologaciji.

WLTP(1) vrednosti: Potrošnja goriva od 4,2 do 5,9 u mešovitom ciklusu, od 4,7 do 7,5 pri nižoj brzini, od 4 do 6 pri srednjoj brzini, od 3, 6 do 5,1 pri velikoj brzini i od 4,6 do 6 pri veoma velikoj brzini WLTP (l/100 km)- Emisija CO2 (mešovita) WLTP: od 109 do 134 (g/km)

(1) Naznačene vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su u skladu sa WLTP homologacijom (Uredba UE 2017/948). Počev od 1.septembra 2018. godine, nova vozila su primljena u proceduralnu bazu probe na svetskom nivou za putnička vozila (WLTP), koja je nova realističnija procedura i koja omogućava merenje potrošnje goriva i emisije CO2. Ova WLTP procedura potpuno zamenjuje novi evropski ciklus vožnje (NEDC), koji je bio prethodna korišćena procedura. Budući da su u probni uslovi realističniji, potrošnja goriva i emisija CO2 koje su izmerene prema WLTP su veće nego one koje su izmerene prema NEDC proceduri. Vrednosti potrošnje goriva i emisija CO2 mogu varirati u zavisnosti od opreme, dodatne opreme i tipova pneumatika. Molimo vas da se za više informacija raspitate na najbližem prodajnom mestu ili na PEUGEOT sajtu vaše zemlje.

Vrednosti NEDC(2): Potrošnja goriva od 3,2 do 4,7 u mešovitom ciklusu, od 2,9 do 4,2 na otvorenom putu i od 3,7 do 5,5 u gradskoj vožnji NEDC (l/100 km)- Emisija CO2 (mešovita) NEDC: od 85 do 107 (g/km)

(2) Vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su određene na bazi nove WLTP uredbe (Uredba UE 2017/948) i dobijene vrednosti su prebačene u NEDC kako bi se omogućilo poređenje sa drugim vozilima. Molimo vas da se za detaljnije informacije obratite na prodajnom mestu. Vrednosti naročito ne uzimaju u obzir uslove korišćenja, način vožnje, opremu ili dodatnu opremu i mogu varirati u zavisnosti od tipa pneumatika.