fbpx

NOVI PEUGEOT PARTNER

Peugeot Partner je punih 20 godina bio na testu od strane profesionalaca sa referentnim vrednostima po pitanju kvaliteta na tržištu, dok vam nova generacija PEUGEOT Partner-a pruža uživanje i do sada neviđeni komfor u vožnji u segmentu dostavnih vozila sa PEUGEOT i-Cockpit®-om

NOVI PEUGEOT PARTNER, DOBITNIK NAGRADE ZA INTERNACIONALNI VAN 2019. GODINE

Novi PEUGEOT PARTNER je u Hanoveru 19. septembra izabran za Internacionalni van 2019. godine. Ovom nagradom je nagrađeno zalaganje PEUGEOT tima oko projekta upisanog u središte strategije razvijanja brenda.

Ovaj prestižni trofej je uručen upravo pre lanisiranja novog PEUGEOT PARTNER-a, koje je predviđeno za nekoliko nedelja kasnije. Novi PEUGEOT PARTNER je peto PEUGEOT vozilo koje je dobilo nagradu za Van godine od 1992. godine kada se ona uručuje.


Nagrada “Internacionalni van godine”* postoji od 1992. godine. Žiri je sačinjen od 25 evropskih novinara i urednika nezavisnih magazina, specijalizovanih za laka dostavna vozila.

* IVOTY: internacionalno dostavno vozilo godine

PEUGEOT i-COCKPIT®

Po prvi put na jednom dostavnom vozilu u standardnoj opremi uživajte u PEUGEOT i-COCKPIT® -u : moderan izgled povezan sa kompaktnim upravljačem, instrument tabla u visini pogleda i veliki ekran na dodir od 8i doprinose lakoći upravljanja i istinskom uživanju u vožnji zahvaljujući ergonomiji položaja vozačkog mesta koja je do sada neviđena u segmentu.

SURROUND REAR VISION

Sa novim PEUGEOT Partner-om, budite među prvima koji će uživati u funkcijama Surround Rear Visioni.
Ova inovacija olakšava i obezbeđuje vašu vožnju omogućavajući vam da bolje kontrolišete okruženje vaše vožnje, pomoću dve kamere, posmatra okruženje vašeg vozila, bilo da je limeni furgon ili je vozilo opremljeno potpunom pregradom.

INDIKATOR PRETOVARA

Novi PEUGEOT Partner može biti opremljen indikatorom pretovara, što je inovacija u segmentu dostavnih vozila.
Ova inovativna funkcija omogućava da se vozač informiše o prekoračenju maksimalne dozvoljene težine; bilo da je reć o maksimalnog dozvoljenoj masi (MTAC) ili maksimalnom tovaru po osovinama (prednja i zadnja) (CMAE). Dostupno od drugog tromesečja 2019. godine.

NOVI PEUGEOT PARTNER: CELOKUPNA GAMA

Dokazano profesionalno vozilo

Novi PEUGEOT Partner sa opcijom CREWCAB razlikuje se po modularnosti koja omogućava prevoženje do 5 osoba sa prostorom za kolena putnika na zadnjim sedištima koji je identičan kao u PEUGEOT Rifteru, a povećanjem dužine i korisne zapremine dobija se korisna nosivost do 850 kg.

NOVI TRANSFORMISANI PEUGEOT PARTNER

Potpuna ponuda za transformaciju vozila sadrži brojne robusne i funkcionalne predloge naših partnera specijalizovanih za karoseriju.

Ova efikasna baza našim partnerima omogućava da prilagode vozilo potrebama naših klijenta.

Bilo da ste vodoinstalater, cvećar, gostioničar, raznosač…: novi PEUGEOT PARTNER daje adekvatan odgovor na sve kategorije zanata.

*POTROŠNJA GORIVA I EMISIJA CO2 

WLTP(1) vrednosti: date tokom homologacije.

(1) Naznačene vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su u skladu sa WLTP homologacijom (Uredba UE 2017/948). Od 1. septembra 2018. godine, nova vozila se proveravaju na osnovu probne procedure na svetskom nivou za putnička vozila (WLTP), koja je nova probna procedura realnije procene koja omogućava merenje potrošnje goriva i emisije CO2. Ova WLTP procedura potpuno zamenjuje novi evropski ciklus vožnje (NEDC), koji je bio ranije korišćena procedura. Budući da su probni uslovi realističniji, potrošnja goriva i emisija CO2 merene po WLTP proceduri su u brojnim slučajevima, veće nego one koje su merene po NEDC proceduri.

Vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 mogu da variraju u zavisnosti od specifične opreme, dodatne opreme i tipa pneumatika. Za ostale inforamcije, molimo vas da se raspitate na prodajnom mestu ili na sajtu peugeot.

Vrednosti NEDC(2) : date tokom homologacije.

(2) Vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su određene na bazi nove WLTP uredbe (Uredba UE 2017/948) i i dobijene vrednosti su pretvorene u NEDC da bi se omogućilo poređenje sa drugim vozilima. Molimo vas da se za više informacija raspitate na prodajnom mestu. Vrednosti ne uzimaju u obzir uslove korišćenja, način vožnje, opremu i dodatnu opremu i mogu varirati u zavisnosti od tipa pneumatika.