fbpx

SUV 5008

SUV PEUGEOT 5008: izum nove dimenzije

3 RAZLOGA DA IZABERETE SUV PEUGEOT 5008

NOVA DIMENZIJA SUV MODELA

IZUM NOVE DIMENZIJE
U isto vreme moćan i elegantan, izgled SUV Peugeot-a 5008 će vas na prvi pogled impresionirati. Elegantna silueta, Black Diamond krov i završna obrada rešetke hladnjaka sa hromiranim uskrasima, diskretno naglašavaju njegovu jačinu.

OSETITE SE SLOBODNI
Bilo da ste sami ili vas je više u Peugeot-u 5008 SUV sa 7 mesta, vaše uživanje u vožnji dobija potpuno novu dimenziju. Prijatan ambijent, upotpunjen svetlošću koja prodire kroz panoramski krov, i akustički komfor dostojan najboljih putničkih vozila učiniće da se osetite slobodni u novim avanturama.

ISTINSKO UŽIVANJE

KVALITETNIJA VOŽNJA
Dopustite da vaši osećaji govore umesto vas u novom Peugeot i-Cockpit®-u i njegovom high-tech okruženju: potpuno digitalna 12,3” instrument tabla u visini pogleda koja se može personalizovati, ekran na dodir od 8“, novi kompaktni volan sa integrisanim komandama i elektrčna ručica automatskog menjača.

DRUGAČIJA FORMA VELIČINE
Sa 3 nezavisna sedišta i sa 2 sedišta u trećem redu koja se mogu sklopiti i izvaditi, konfigurišite vaš SUV 5008 onako kako vi želite da biste udobno smestili svoje putnike. A, radi još većeg zadovoljstva, personalizujte vaš unutrašnji ambijent zahvaljujući Peugeot i-Cockpit® Amplify i uživajte u Hi-Fi Focal ozvučenju.

SPREMAN ZA AKCIJU

OBAVITE SVE ŠTO ŽELITE
Transformišite vaš SUV prema željama i potrebama i iskoristite veliku zapreminu tovarnog prostora. Pred vama su razne pogodnosti kao na primer: mogućnost modularnog suvozačkog sedišta, mogućnost vađenja sedišta u trećem redu (samo 11kg težina po sedištu), 3 potpuno nezavisna sedišta u drugom redu ali i 38 litara prostora za odlaganje stvari u putničkoj kabini.

ODGOVORNO UŽIVANJE
Nova forma postojanog vozila je pred vama sa značajno olakšanom šasijom, delovima i opremom. Sa PureTech ili BlueHDi motorima i sa automatskim menjačem EAT6, Peugeot otvara put novoj eri SUV modela sa najboljim performansama.

NA PRVI POGLED