fbpx

SERVIS

PEUGEOT ovlašćeni servis

telefon: 011/307-25-50,
Mail: service@autonena.rs

Prodaja rezervnih delova

telefon: 011/307-25-51, 011/307-25-53

Auto Nena Still je ovlašćeni serviser Peugeot automobila. Pored pružanja usluga održavanja vozila u garantnom roku, bavimo se i popravkom i servisiranjem vozila van garantnog roka.
Da biste održali kvalitet svog PEUGEOT-a i održavali ga nesmetano u radu, važno je redovno obavljati servisiranje. Naši stručnjaci će izvršiti uslugu prilagođenu specijalno Vašem vozilu na osnovu modela, njegove starosti i pređenih kilometara. Svaki PEUGEOT model zahteva različitu negu u različitim starosnim dobima. Različiti postupci navedeni su u knjizi održavanja vašeg vozila.

Zaposleni u nasoj kompaniji su stručnjaci koji se kontinuirano obučavaju i usavrsavaju po standardima propisanim od strane Peugeot-a. Posedujemo specijalne uređaje za dijagnostiku i alate za servisiranje vozila i otklanjanje kvarova u skladu sa najnovijim standardima i preporukama proizvođača.

Nudimo Vam kompletnu uslugu:

– servis i mehaničarske radove
– dijagnostiku elektronskih sistema na vozilu
– limarske radove i farbanje vozila
– servisiranje klima uređaja na vozilu
– zamena guma

Dajemo garanciju na izvršene radove i rezervne delove;

Vozilo koje  se održava u ovlašćenom Peugeot servisu ima veću vrednost zbog posedovanja overene servisne knjižice.

Cena održavanja vozila u ovlašćenom Peugeot servisu je konkurentna i prihvatljiva jer dobijate najbolji kvalitet i garanciju za uloženi novac; radovi se odvijaju po tačno predviđenom planu i programu proizvođača uz obaveznu prethodnu saglasnost vlasnika vozila uz naplatu usluga po predviđenim radnim normama proizvođača.

FARBARSKO LIMARSKE  USLUGE

Kontakt: 011/307-25-50   

Odeljenje za farbarsko limarske radove je deo kompanije koji je specijalizovan za popravke ostećenih vozila. Naš cilj je da u što kraćem roku dovedemo Vaše vozilo u besprekorno stanje i vratimo ga na put, pri tome garantujući savršenu uslugu i kontrolu kvaliteta odrađenih radova na najvišem nivou.

Naše ljubazno i dobro obučeno osoblje Vam pomaže pri organizovanju kompletne usluge od trenutka nastanka štete, prijave štete osiguravajućem društvu, procene štete, dobijanja zapisnika o šteti pa sve do kompletne popravke vozila u našem centru kao i dobijanja garantnog pisma od strane osiguravajućeg društva gde je Vaše vozilo osigurano.