fbpx

O nama

Auto Nena je prisutna u autoindustriji još od davne 1988. godine, kao prva privatna prodavnica u velikoj Jugoslaviji koja se bavila maloprodajom i veleprodajom auto delova. Vremenom, posao je proširen i na delatnost osiguranja, što je Auto Nenu pozicioniralo kao lidera na tržištu.

Kompanija Auto Nena Still osnovana je 2006. godine, da bi 2013. godine, preuzela ulogu ovlašćenog prodavca i servisera Peugeot proizvoda.

Peugeot, jedan od najstarijih brendova na tržištu automobila, sa dugom tradicijom i dokazanim kvalitetom, jedan je od omiljenih brendova na srpskom tržištu. S toga, glavni cilj naše kompanije je negovanje odnosa sa kupcima koji su tradicionalno verni Peugeot-u ali i stvaranje novih, dugoročnih, odnosa sa klijentima koji prvi put žele da poklone svoje poverenje ovom brendu.

Prodajno servisni centar Auto Nena Still čine salon novih automobila, servis koji nudi mehaničarske, autodijagnostičke i usluge autoelektronike, zatim, limarsko farbarsko-odeljenje, prodavnica rezervnih delova, centar polovnih vozila i cafe.
Tokom višedecenijske prisutnosti na tržištu stekli smo neprocenjivo iskustvo u autoindustriji, ulagali u razvoj i edukaciju zaposlenih, stručnu opremu i izgradili moderan poslovni auto centar u kojem je trenutno zaposleno preko 30 ljudi.

Očekujemo Vas u našem prijatnom ambijentu da postanete deo naše Peugeot porodice!