fbpx

ZAMENA VOZILA

Imate potrebu da Vaše polovno vozilo zamenite za drugo polovno vozilo?

Mi u Auto Nena Still d.o.o. smo tu kako bismo na najbolji, najbrži i najjednostavniji način odgovorili na Vaše zahteve. Vaše polovno vozilo možete zameniti uz našu ili Vašu doplatu za neko od vozila koja se nalaze u ponudi u našem prodajnom centru. Vrlo jednostavno uz pomoć i savete naših prodajnih savetnika možemo zajedno doći do najboljeg rešenja za vaše potrebe za vozilom.

Nudimo Vam mogućnost zamene vozila uz finansiranje ostatka novca putem lizinga ili kredita. Naši prodajni savetnici su obučeni da Vam pruže sve potrebne informacije i vode Vas kroz kompletan postupak finansiranja vozila.

Za Vas možemo pripremiti i umesto Vas obaviti sve administrativne poslove koji su neophodni prilikom kupovine i zamene vozila.

Ukoliko želite da zamenite Vaše vozilo, dovoljno je da nas pozovete ili ostavite Vaše podatke kako bi Vas naši prodajni savetnici kontaktirali i kako bismo započeli postupak zamene vozila.

Možete nam se slobodno obratiti i prepustiti bezbrižnoj, sigurnoj i brzoj zameni vozila.

Mi ne želimo samo da Vam prodamo auto, mi želimo da postanemo Vaš dugogodišnji savetnik i prijatelj u kupovini i servisiranju novih i polovnih vozila!

POSTUPAK PROCENE VOZILA

Ukoliko želite da zamenite Vaše vozilo, potrebno je zakazati pregled u našem servisu. Pregled možete zakazati putem mail-a ili telefonskim putem. Pregled je najbolje zakazati nekoliko dana unapred, kako bi bio u Vašem željenom vremenskom terminu. Pregled je potpuno besplatan. Trajanje pregleda je 60 minuta.

POLOVNA VOZILA

Auto Nena Still d.o.o. je ovlašćeni Peugeot diler, sa dugom tradicijom u prodaji i servisiranju novih i polovnih Peugeot vozila. Možemo se pohvaliti veoma visokim standardima u prodaji i servisiranju svih marki i tipova vozila.

-Svako naše vozilo poseduje detaljan pregled ovlašćene proceniteljske kuće u trenutnku kada je kupljeno u inostranstvu, sa fotografijama

-Nijedno naše vozilo nije imalo većih oštećenja i detaljno je pregledano od strane naše limarsko farbarke stručne službe

-Svako naše vozilo se podleže detaljnom pregledu, kako bi zadovoljili visoke standardne koje smo postavili u prodaji polovnih vozila. Naša stručna služba na svakom vozilu izvrši detaljan pregled, prema standardima ovlašćenog servisa (pregled je dostupan na uvid prilikom posete izložbenom salonu)

-Trudimo se da svako naše vozilo prati kompletna servisna istorija (ukoliko je vozilo poseduje, istorija je dostupna na uvid prilikom posete izložbenom salonu)

-Na svakom našem vozilu, na osnovu pregleda naše stručne službe, izvršene su sve neophodne mehaničke popravke

-Na vozilima nema dodatnih mehaničkih ulaganja

-Svako naše polovno vozilo poseduje jedinstvenu garanciju, u trajanju od godinu dana i neograničen broj pređenih km