PEUGEOT među najpopularnijim brendovima vozila u Srbiji

Prema poslednjim podacima Republičkog zavoda za statistiku, u Srbiji se sve više kupuju novi automobile! U toku prvog kvartala 2021. godine beleži se porast broja automobila koji su prvi put registrovani. PEUGEOT sa našao među pet najpopularnijih brendova vozila koji se kupuju u našoj zemlji!

Uspeh PEUGEOT vozila na srpskom tržištu mogao je da se nasluti, s obzirom na to da je pristupačan svačijem džepu, a održava svoj prepoznatljiv kvalitet. Dodatno, pokazalo se da se u našoj zemlji preferiraju manji automobili, te PEUGEOT svojom ponudom vozila uspešno izlazi u susret potrebama klijenata.

Prikupljeni podaci Republičkog zavoda za statistiku dalje pokazuju da Srbi preferiraju benzince u odnosu na automobile sa dizel motorima. PEUGEOT kompanija se prilagođava kupcima različitih profila, pa u svojoj ponudi uvek nudi i benzin i dizel motore, a prati i trendove sa novim električnim automobilima! Ako ste ljubitelji inovacija i brinete o zaštiti životne sredine, nova električna PEUGEOT vozila su pravi izbor za Vas!

Auto Nena Still je ovlašćeni diler i serviser PEUGEOT vozila!

Svog lava možete pronaći kod nas, čak i ako preferirate polovna vozila! Posebnu pažnju posvećujemo odabiru i servisiranju polovnih automobila, pa možete biti sigurni u njihov kvalitet i trajnost.

Servisirajte svoje PEUGEOT vozilo kod nas i tako čuvajte njegovu vrednost kroz overenu servisnu knjižicu!

Za sve informacije o novim i polovnim vozilima, ali i o delovima za vašeg lava, budite slobodni da nas kontaktirate! Tim kompanije Auto Nena Still je spreman da izađe u susret Vašim potrebama!