Auto Nena Still – novi sajt!

Peugeot je upravo osvežio svoj prepoznatljivi logotip, pravi trenutak je da i mi uvedemo novitete! Radi lakše i brže komunikacije sa zainteresovanim klijentima, od danas imamo novi sajt!

Upotrebom savremenih tehnologija napravili smo veb prezentaciju modernog dizajna u prepoznatljivim bojama Peugeot-a, koja je prilagodjena potrebama naših klijenata. Evo šta sve možete saznati na sajtu!

Za ljubitelje novih Peugeot vozila, na sajtu Auto Nena Still moći ćete da pogledate ponudu vozila Peugeot, s obzirom na to da smo ovlašćeni diler Peugeot automobila. Kako ne biste lutali po listi novih Peugeot vozila, dovoljno je da znate koji tip vozila tražite (putnički, SUV, električni…), odaberete traženu kategoriju i prikazaće vam se ponuda vozila za željeni kriterijum! Klikom na vozilo, brzo i jednostavno se detaljnije upoznajete sa specifikacijama datog vozila! Vaše je samo da prepoznate svoje potrebe i u skladu sa njima odaberete novi Peugeot automobil!

Ukoliko tražite polovna vozila, na sajtu ćete naći potrebne informacije o procesu kupovine polovnih vozila kod nas, kao i o vozilima koje trenutno imamo u ponudi. Takođe, na sajtu se možete detaljnije informisati o proceduri kupovine vozila po principu ,,staro za novo! Klikom na fotografiju polovnog vozila koje imamo u ponudi, dobijate informacije o njemu (cenu, model, godište, kilometražu, gorivo).

Auto Nena Still je i ovlašćeni servis Peugeot vozila, ali u našem multi-servisu održavamo i vozila drugih proizvođača! Na sajtu možete dobiti više informacija o tome koje usluge servisa nudimo, koje su pogodnosti servisiranja automobila kod nas, kao i kontakt informacije našeg servisa i prodavnice rezervnih delova.


Na sajtu se nalazi i deo o nama, gde se možete detaljnije upoznazi sa Auto Nena Still firmom. Višedecenijska prisutnost na tržištu donela nam je zavidno iskustvo i reputaciju u autoindustriji, a naš moderni poslovni auto centar trenutno zapošljava preko 30 ljudi!

Za sva vaša pitanja predviđena je kontakt forma u delu ,,Kontakt“, gde ćete dobiti potrebne informacije o novim Peugeot vozilima, polovnim vozilima i kao i o servisu automobila. Naš tim će se potruditi da u što kraćem roku odgovori na sva vaša pitanja!

Vaša Auto Nena!