Auto Nena Still – servisiranje vozila po vrhunskim standardima

Auto Nena Still, pored toga što je ovlašćeni diler, takođe je i ovlašćeni serviser Peugeot automobila. Ukoliko vam je potrebna usluga održavanja vozila u garantnom roku, ali i popravka i servisiranje kada garancija istekne- javite se! Vaše vozilo je u sigurnim rukama!

Neometana vožnja Peugeot vozila ili vozila drugih proizvođača zavisi od redovnog održavanja. Auto Nena Still servis okuplja veliki broj stručnjaka iz oblasti mehanike automobile, koji će svoju uslugu prilagoditi vašem vozilu. U zavisnosti od modela, starosti i pređenih kilometara, vozila zahtevaju različitu negu. Zato je važno da servis prepustite ljudima koji mogu da prepoznaju specifičnosti vašeg prevoznog sredstva i skladu sam tim na adekvatan način obave potrebnu uslugu.

Kontinuirano obučavanje i usavršavanje zaposlenih u našem servisu po standardima propisanih od strane Peugeot kompanije jedan je od prioriteta naše firme. U skladu sa tim, oprema koju posedujemo se adekvatno održava i unapređuje uporedo sa najnovijim standardima i preporukama proizvođača. U našem servisu dostupni su vam posebni uređaji za dijagnostiku i alati za servisiranje vozila i otklanjanje kvarova, neophodnih za savremenu vrhunsku negu vozila.

Auto Nena Still servis nudi kompletnu uslugu održavanja vašeg vozila! Od servisa i mehaničarskih radova, dijagnostike elektronskih sistema na vozilu, preko limarskih radova i farbanja vozila, pa sve do servisiranja klima uređaja na vozilu i zamene guma.

Ono što je jednako važno kao i dobro obavljena usluga jeste da dajemo garanciju na izvršene radove i rezervne delove! Vaša sigurnost je naš posao!


Posebne pogodnosti imaju vozači Peugeot vozila, s obzirom na to da smo ovlašćeni serviser za ovaj brend. Važno je da znate da vozilo koje se održava u ovlašćenom Peugeot servisu ima veću vrednost zbog posedovanja overene servisne knjižice.

Radovi se odvijaju po tačno predviđenom planu i programu proizvođača. Obavezna je prethodna saglasnost vlasnika vozila, uz naplatu usluga po predviđenim radnim normama proizvođača.

Cena je konkurentna i srazmerna kvalitetu i sigurnosti koju dobijate servisiranjem vozila kod nas.

Odaberite profesionalnu uslugu servisa koja garantuje vrhunski užitak vožnje!