Otkup vozila po programu FER PROCENA

Poznato je da se većina vlasnika iz emotivnih razloga teško odvaja od svojih starih vozila. Svi se nadaju istom- u jednom trenutku vratiće mu se sjaj i funkcionalnost koje je imalo dok je bilo novo! Emocije kažu jedno, a razum drugačije: kontaktirajte firmu koja otkupljuje vozila i prodajte ga po fer i korektnoj ceni. Bez brige! Auto Nena Still je za Vas osmislila program FER PROCENA! Emotivnu prazninu koju će ostaviti davanje voljenog vozila na otkup, popuniće korektna cena koju ćete dobiti za njega!

Ako posedujete vozilo starosti do 10 godina i zapremine do 2000 cm3, razmislite o tome da se priključite našem programu FER PROCENA! Kroz ovaj program nudimo Vam mogućnost da jednostavno, brzo i sigurno zaradite korektan novac za vozilo koje Vam više nije potrebno jer imate novo, ili želite da kupite drugo. Ovo je program namenjen Vama!

Zašto je ovaj program prava stvar ako razmišljate o otkupu?

Prvi razlog je što birate efikasan i siguran način da prodate svoje vozilo! Ne trošite vreme na oglase, pronalaženje prijatelja koji će to obaviti u Vaše ime, komplikovanu papirologiju i slično. U jednom danu, na jednom mestu, možete rešiti problem vozila koje želite da prodate!

Drugo, jedini uslovi su da je automobil star do 10 godina i zapremine do 2000 cm3! Bilo da je ogreban, naprslog stakla ili slično, moći ćete da dobijete korektnu cenu i da ga date na otkup. Štaviše, za oštećena vozila ovaj program je prava stvar! Ne treba da razmišljate o tome da li ćete u takvom stanju moći da ga prodate nekom drugom- dajte ga na otkup!  

Na kraju, program FER PROCENA, kao što mu i sam naziv kaže, garantuje korektnu cenu! To je, priznaćete, glavni razlog zbog kojeg se ljudi odlučuju da daju vozilo na otkup. No, čak i da samo želite da se rešite automobila koji Vam više nije potreban, korektna cena je zagarantovana!

Ukoliko želite da zakažete pregled vozila po programu FER PROCENA, možete to uraditi na tri načina. Možete da popunite formu za OTKUP VOZILA našem sajtu autonena.rs, da nam pišite na mail office@autonena.rs ili da nas pozovete! Tim Auto Nena Still će Vas ljubazno kontaktirati i zakazati pregled vozila u našem servisu u najkraćem mogućem roku. Savetujemo Vam da pregled zakažete nekoliko dana unapred ukoliko imate posebnih zahteva po pitanju termina. Ono što je takođe važno- pregled je potpuno besplatan i traje samo sat vremena!

Uz korektnu otkupnu cenu, budite slobodni da isplanirate kupovinu novog ili polovnog vozila. Potražite ga kod nas! Sve informacije o otkupu vozila možete dobiti pozivom na brojeve 011/307-2544 i 011/307-2545.

Tim Auto Nena Still Vam stoji na raspolaganju!