INCEPTION KONCEPT: PEUGEOT otvara novo poglavlje i predstavlja svoju viziju budućnosti automobila

PEUGEOT INCEPTION CONCEPT predstavlja optimističnu viziju budućnosti brenda.

On oličava vrednosti privlačnosti, emocija i izvrsnosti brenda koji se transformiše i ulazi u novu eru. PEUGEOT INCEPTION CONCEPT će inspirisati buduće proizvode, čak i najkompaktnije, od 2025. godine.

ALLURE.

Sa novom zvaničnom porukom koja uzdiže njegov lavovski i atraktivan stav, revolucionarni dizajn enterijera i obećanje nenadmašnih senzacija u vožnji, PEUGEOT INCEPTION CONCEPT najavljuje novu eru i otelotvoruje viziju brenda za buduća električna vozila. Prvi PEUGEOT Design Manifest predvođen Matijasom Hosanom, PEUGEOT INCEPTION CONCEPT otelotvoruje veliku promenu brenda.

EMOCIJA.

INCEPTION CONCEPT izražava ovu optimističku viziju sa ubeđenjem, spreman da odgovori na izazove budućnosti. Sa svojom novom generacijom i-Cockpit® i svojim Hiperskuare kontrolnim sistemom, on donosi revoluciju u uživanju u vožnji nudeći novi, intuitivan način upravljanja automobilom. Njegov inovativni koncept panoramskog stakla Skispace pruža nove emocije i senzacije. Njegov putnički prostor ima novi unutrašnji prostor, a inovativnu arhitekturu dopunjuju materijali koji se poigravaju svojim odsjajima u boji, dok redefinišu ideju izdržljivosti kroz nove tehnike.

Otvaraju se nove perspektive sa smelom arhitekturom, izvedenom iz generacije „BEV-bi-design“ platformi, dodatno naglašavajući izvrsnost PEUGEOT inovacija.

Ovaj manifest će inspirisati buduće proizvode brenda, sve do najkompaktnijih modela iz asortimana, od 2025.

PEUGEOT je posvećen elektrifikaciji svog asortimana. Tokom 2023. godine 100% vozila u gami će biti elektrificirano, a u naredne dve godine biće lansirano pet novih 100% električnih modela. Ambicija je jednostavna: učiniti PEUGEOT vodećim električnim brendom u Evropi do 2030. Ovaj cilj i ambiciozna vizija otvaraju put za radikalnu transformaciju brenda. Vizija je oličena u PEUGEOT INCEPTION CONCEPT koji označava početak nove ere! PEUGEOT obećava da je svet bolje mesto uz Allure, PEUGEOT INCEPTION CONCEPT otelotvoruje značenje ovog obećanja od danas pa nadalje!